![forum.zawiszy.waw.pl Strona Główna](templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif) |
forum.zawiszy.waw.pl
Forum Osiedla Zawiszy
|
![Banner](images/ss.gif)
szczury |
Autor |
Wiadomość |
Iwona2020
|
Wysłany: Czw 25 Lip, 2024 szczury
|
|
|
Dzisiaj w sąsiedztwie garażu wielopoziomowego biegł sobie chodnikiem w samo południe szczurek. Szczur. Żaden tam maluch. Szczurzysko. Nie spieszył się. Stała tam biała Kia, obiegł ją prawie naokoło, posiedział za nią, posiedział pod nią, pomyślał, i pobiegł w zarośla.
Może zapomniał kluczyków.
Albo karty.
Albo telefonu.
...A może chciał ukraść (!!!) i zobaczył, że jest obserwowany...?
Mam nadzieję, że był po spożyciu trutek na gryzonie, stąd ta bezczelność, pozorowana odwaga, żeby w biały dzień się pokazywać... Bo chyba są te trutki rozmieszczane w pojemniczkach?
|
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Arbiter
Site Admin
|
Wysłany: Wto 30 Lip, 2024
|
|
|
ściury w mieście muszą być
|
|
|
|
Iwona2020
|
Wysłany: Sro 31 Lip, 2024
|
|
|
rozumiem, to są "czyściciele" Ja tam nic przeciwko nie mam. W sumie ryjki mają sympatyczne. Gdyby miały ogonki puszyste jak np mają wiewiórki, to każdy by chciał mieć szczurka w domu do przytulania Nie wiem, czemu one sobie nie zapuszczają dłuższych fryzur na ogonkach- skończyły by się wzajemne, odwieczne i wrogie oczerniania
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|